marți, 11 octombrie 2011

Colier si inelColier cu cristale aurii in forma de lacrima, cristale maro si cristale incolore in forma de lacrima si bob de orez. Inelul este realizat din cristale aurii in forma de lacrima, cristale maro si cristale incolore in forma de lacrima si bob de orez, iar in mijlocul lor este o margeluta aurie, metalica.

Pandant si inel fluturePandant si inel in forma de fluture, cu cristale incolore si aurii, sarma de 1 mm si 0,6 mm.Set inel si cercei alb-negruSet cercei si inel realizat cu cristale negre si incolor de diferite marimi, in forma de bob de orez, rondele si lacrima, si margelute metalice argintii.

Inel alb - negruInel realizat cu cristale negre si incolor de diferite marimi, in forma de bob de orez, rondele si lacrima.

Set negru


Set colier, cercei, bratara si inel realizat din sarma argintata cu cristale negre si incolore de diferite marimi, in forma de bob de orez, rondele si lacrima, si margelute metalice argintii. Sarma folosita este de 0,4 mm, 0,8 mm, 1 mm. Pret 200 lei 

Inel fucsia


Inel reglabil din sarma argintata si margea roz fucsia, ovala, de aprox 2,5 cm.

Cercei cristale


Cercei din cristale biconice maro, in mijloc au un cristal auriu, si margelute crem rotunde.

PandantePandant unakite, cristale incolore in forma de bob de orez si lacrima, si cristale aurii biconice si pandant din sarma argintata, cu margea de sticla verde cu insertii aurii, si margelute metalice.

Set "black and white"Set bratara, pandant, inel si cercei, combinatie de margele negre de diferite marimi, fatetate, perle albe si cristale incolore black&white. Sarma argintata folosita este de 1,2 mm, 1 mm, 0,8 mm si 0,6 mm.

Cercei pietre semipretioaseCercei cu pietre semipretioase: unakite, turcoaz si ametist, realizati cu sarma argintata de 0,8mm.

Inele


Inel din cristale de diferite forme (lacrima, patrate, rotunde) si mai multe nuante de albastru si inel trandafiras din cristale rosii. Inelele sunt realizate din sarma argintata si sunt reglabile.

Bratara si cercei turcoaz


Bratara din sarma argintata, chipsuri si piatra turcoaz, ovala si cercei turcoaz, in forma de lacrima, aplatizati.

Set inel si pandant galbenSet format din inel si pandant galben intens, cu sarma argintata de 1,2 mm. Dimensiune - aprox 5 cm.

Set inel si pandant millefiori


Set format din inel si pandant millefiori albastru, culoarea cerului, si alb, sarma argintata.

Medalioane


Medalion din cuart roz si sarma argintata 1 mm, dimensiune medalion aprox 6 cm si medalion cu ametist si sarma argintata de 1 mm, 0,8 mm si 0,6 mm, dimensiunea medalionului este de aprox 7 cm.

Set cercei, pandant si inel din sidef verde


Set format din cercei, pandant si inel, sarma argintata si sidef verde. Inelul este reglabil. La comanda se poate face si bratara. Dimensiunile sidefului sunt aprox 1,5/1,5 cm 

Set inel si cercei "twisted cristals"

Set inel si cercei "Butterfly"


Set format din inel si cercei, sarma argintata. La comanda se poate realiza bratara si pandant.

Set inel, cercei si bratara "doar verde"

Inel si bratara dalmatian


Set format din inel si bratara, sarma argintata.

Set bratara si inel red & cristalSet format din bratara si inel din sarma argintata cu cristale albe si rosii.

Inel red & cristal


Inel reglabil din sarma argintata, cu cristale albe si rosii